maandag 12 januari 2015

Angie Diaries #1



In Angie Diaries laat ik jullie door middel van foto's zien wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt. Ik ben echt een foto liefhebber, ik maak en bekijk graag foto's. Dat kunnen foto's zijn die ik zelf heb gemaakt maar ook van anderen. Voor mij was dit dus een gemakkelijke keus om een artikel over te schrijven. Angie Diaries zul je dan ook regelmatig voorbij zien komen. Kijk jij mee?




Mijn moeder past 4 dagen in de week op mijn kleine nichtje Vienna. Omdat ik nog bij mijn ouders woon kan ik mijn nichtje regelmatig zien. Op mijn vrije dagen besteed ik dan ook graag tijd aan haar. Regelmatig ga ik een rondje met haar wandelen, met haar knuffelen, spelen en geef ik haar het flesje. Isn't she Adorable?!



Pas geleden had ik toevallig 2 zaterdagen achter elkaar een feestje. Het was erg gezellig!
De volgende dag lag ik brakjes in bed!


Paar weken geleden ging ik met mijn vriend een nachtje slapen in een hotel in Eindhoven. Eindhoven is een leuke winkelstad, je hebt er o.a. de Primark met maar liefst vier verdiepingen, Mango, Zara en de H&M. Ik zag dat ze ook aan het bouwen waren aan de winkel New Look! Verder hebben we heerlijk gegeten bij een tapas restaurant en zijn we naar het Holland Casino geweest.




















Some Quality time met mijn bestie Roland. We gingen de laatste kerstinkopen doen in de stad van Vlissingen. Daar gingen we ook nog even langs de C&A waar we beiden hebben gewerkt en waar onze vriendschap is ontstaan. Altijd leuk om oude herinneringen op te halen en om oude collega's te zien.


       















Bij de H&M kocht ik deze leuke opvallende oranje muts. Samen met mijn nichtje Vienna gingen we wandelen en kerstkaartjes rond brengen en daarna nog even op de foto met de kerstboom.

Tot de volgende Angie Diaries! 


-X-

Angie

1 opmerking: